Bel ons

Een Finse True Crime, nu bij jou in de woonkamer!

Een diepgaande kijk in het denken van een moordenaar

Heb je ooit gedacht dat het mogelijk zou zijn om rechtstreeks in het brein van een moordenaar te stappen en zijn gedachten helder te horen? Met behulp van het baanbrekende Chronosphere-project hebben we in samenwerking met de Finse omroep Yle een desktopgame gecreëerd. Nu kun je deze unieke ervaring ook in augmented reality beleven! Verken een wereld doordrenkt van verbijstering en ontdek de duistere geheimen van een moordenaar.

Het Chronosphere-project heeft onderzocht hoe het gebruik van volumetric capturing kan bijdragen aan een sterker verbondenheid en begrip voor de innerlijke stem van een personage. Deze unieke true crime-documentaire dompelt je onder in het perspectief van de moordenaar, met als doel te onderzoeken of het publiek daadwerkelijk empathie kan opbrengen voor de duistere wereld en gedachten van een moordenaar.

Yle streefde ernaar om de immersieve kant van het true crime-genre naar nieuwe hoogten te tillen met hun documentaire. Hoewel het oorspronkelijke idee van een augmented reality-game technisch te uitdagend bleek vanwege de omvangrijke databestanden en complexe driedimensionale omgeving, hebben we tijdens het Chronosphere-project gekozen voor een alternatieve benadering om de ervaring bij de gebruiker te brengen: een desktopgame.

True Crime met een nieuw perspectief

Dankzij de snelle ontwikkelingen op het gebied van augmented reality en volumetric video is het nu mogelijk om true crime op een unieke manier te beleven. In samenwerking met Dutch Rose Media hebben we de moordenaar opnieuw tot leven gebracht, zodat de moord zich kan afspelen in jouw eigen woonkamer. Met deze ongeëvenaarde vorm van true crime kun je het verhaal vanuit een geheel nieuw perspectief bekijken.

Nu is het jouw beurt

Betreed een wereld doordrenkt van intrige, waar de grenzen tussen realiteit en fictie vervagen. Dankzij het Chronosphere-project en de vruchtbare samenwerking met Dutch Rose Media is er een unieke ervaring gecreëerd, waarin true crime tot leven komt in de context van augmented reality. Verken de duistere gedachten van een moordenaar, ervaar de voelbare spanning en ontdek onthullende inzichten. Laat je volledig onderdompelen in een meeslepend avontuur dat langdurig in je geheugen gegrift zal blijven staan. Het is nu de tijd om de deuren te openen naar een geheel nieuwe dimensie van true crime. Durf jij je in te leven in de complexe gedachtewereld van een moordenaar en alles vanuit een ander perspectief te aanschouwen?

Aarzel niet langer en download snel deze unieke documentaire in de App Store of Google Play!

01-10-2023
, , ,