Bel ons

The 7th Guest

The 7th Guest VR, Vertigo Games

Dompel jezelf volledig onder in het angstaanjagende immersieve puzzelavontuur van The 7th Guest VR! Het klassieke spel komt tot leven in virtual reality en is een meesterwerk van spanning en intriges. Een must-have voor alle liefhebbers van horror en puzzels!

De 7e Guest VR-versie wordt ontwikkeld met goedkeuring en overleg van Rob Landeros, van , de oorspronkelijke ontwerper van de game. brachten de volumetrische scènes tot leven door middel van optimalisatie met behulp van hun tools. De door Jonathan van den Wijngaarden geschreven partituur dient ook als een oprecht eerbetoon aan het originele werk van ‘The Fat Man’ George Sanger, met als extra onderscheiding dat het met zijn gewaardeerde zegeningen is geproduceerd.

In de VR-remake kunnen spelers die sets in realtime verkennen terwijl de FMV-scènes zich afspelen. Als de spookachtige gasten nog steeds zouden worden afgebeeld met platte videoclips, zouden ze eruit zien als de uit karton uitgesneden sprites van Doom, die voortdurend naar de speler draaien. Vertigo had 3D-personagemodellen kunnen ontwerpen en deze kunnen animeren met prestatie-opname, maar het zou niet helemaal hetzelfde hebben gevoeld als video, dus in plaats daarvan nam de studio acteurs op met “volumetrische video”-opname.

Volgens game director Van der Meer “heb je echt het gevoel in dezelfde kamer te zijn” als de acteurs als je de scènes in VR bekijkt.

“Het is verbazingwekkend om te zien hoe goed de originele opname zich vertaalt naar de game. Een plooi in een jurk, de beweging van een jasje. En natuurlijk de prestaties van de acteurs. Een oogrol, een grijns, al die subtiliteiten die je opmerkt.”

Trots om deel uit te maken van dit ongelooflijke project, in samenwerking met de oorspronkelijke game-ontwerper, Vertigo Games en Exkee. En supertrots dat deze game in de prijzen is gevallen bij Raindance!