Bel ons

Fresh Perspectives

Fresh Perspectives, House of Rubber | Studio PMS

Digital fashion is één van de snelst groeiende domeinen binnen de modewereld. Veel vooruitstrevende en inspirerende ontwerpers verkennen de grenzen van wat mogelijk is. Wij hebben de eer gehad om samen met twee van zulke ontwerpbureaus binnen Fresh Perspectives aan een experimenteel project te mogen werken, waarin we een virtueel alternatief voor de traditionele modeshow hebben gerealiseerd.

Voor dit project hadden we met Studio PMS en House of Rubber de perfecte partners. Studio PMS is voortdurend op zoek naar innovatieve en duurzame manieren om mode te communiceren en het werk van House of Rubber wordt gekenmerkt door een ongewoon gebruik van materialen waarbij het werk vaak een antwoord op sociale thema’s met gedurfde statements in vorm en kleur.

Het beoogde eindresultaat is een virtuele, vooruitstrevende en inspirerende presentatie van de nieuwe House of Rubber collectie. Om creatieve en technische waardevolle inzichten te krijgen in de materialen die gebruikt gaan worden, hebben we in de eerste fase van het project complexe materialen gefilmd.

In de tweede fase staat de realisatie van de modeshow centraal. Hiervoor is de nieuwe modecollectie van Marlou in meerdere delen opgedeeld, waarbij ieder deel via een portal in een eigen virtual space wordt gepresenteerd. In de eerste virtual space kan
de ‘Lady in Rug’ vanuit alle kanten ontdekt en bekeken worden.

Houd zeker onze socials in de gaten als je nieuwsgierig bent naar de volgende virtual spaces. Benieuwd naar de resultaten van de experimentele productie? Vraag ons dan om toegang tot het Lookbook.

Dit project is ondersteund door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

, , ,