Bel ons

(Een) ongeluk zit in een klein hoekje

VR Safety Training, van der Heide

Wat dit project bijzonder maakt is dat onze VR-app is gebaseerd op een modulair framework. Hiermee kan dezelfde innovatieve aanpak worden gebruikt voor meerdere klanten in deze sector en maken we veiligheid bereikbaar voor een groter publiek.

Van der Heide hecht veel waarde aan veiligheid. Ze zochten een creatieve oplossing om hun cursisten en medewerkers te leren hoe ze veiligheidsproblemen kunnen herkennen en melden.

We hebben een VR-trainingsapp gemaakt die de gebruikers in een virtuele omgeving plaatst, waar ze veiligheidsproblemen moeten vinden en melden. Het gaat niet alleen om het kennen van de theorie, maar om het beleven in een veilige, gecontroleerde en realistische situatie.

Samen met Van der Heide zijn we trots op het resultaat. Een VR-app die niet alleen leerzaam is maar heeft ook een competitief aspect heeft. Daardoor ontstaat een open gesprek over veiligheid op de werkvloer. De samenwerking met Van der Heide als specialist op het gebied van (elektrotechnische) veiligheid is volgens ons nog maar he

, ,