Bel ons

Oranje komt digitaal bij jou thuis!

Als de supporters niet massaal naar Oranje kunnen dit EK, dan komt Oranje digitaal naar de fans. In samenwerking met de KNVB heeft 4DR Studios een nieuwe feature voor in de KNVB Oranje-App ontwikkeld, waarmee Oranjefans samen met Memphis zijn beslissende goal kunnen vieren of thuis op de teamfoto kunnen gaan met Georginio, Frenkie en Matthijs!

Oranjespelers verschijnen levensecht naast je

Een persoonlijk bezoek van jouw favoriete speler, wie wil dat nou niet? Dat is normaal gesproken al uitzonderlijk, maar klinkt in deze tijd haast onvoorstelbaar… Via de KNVB Oranje-App is dit toch mogelijk!

Met de feature Beleef Oranje in AR – die onder Fanzone te vinden is – verschijnen de voetbalspelers op verschillende manieren levensecht bij de fans thuis! Met de functie spelers kan jij op de foto/video met jouw favoriete voetbalspeler die zijn unieke move of celebration maakt! De functie teamfoto maakt het zelfs mogelijk om met meerdere spelers op één teamfoto te gaan. Ook is het mogelijk om met Oranje’s mooiste prijs – de beker van 1988 – op de foto te gaan.

Wat de KNVB Oranje-app extra bijzonder maakt is de combinatie van augmented reality en volumetric video. De voetbalspelers zijn in volumetric video gefilmd en verschijnen dus levensecht in jouw woonkamer, waar en wanneer je maar wilt!

Bij het toepassen van het zogenoemde volumetric capturing zijn de spelers levensecht en driedimensionaal gefilmd door 32 (!) camera’s. Dat betekent dat jij alle moves, celebrations en de teamfoto vanuit iedere hoek kan bekijken. Het is zelfs mogelijk om via jouw eigen device rondom de spelers te lopen.

Productie op locatie

De volumetric studio is bij de KNVB Campus opgebouwd, om volledig corona-proof de opnames te kunnen voltooien. Zo vertelt Natasja Paulssen – Founder en director bij 4DR Studios, dan ook dat dit de eerste keer was dat de studio op locatie werd gebracht. ‘Ik ben erg trots dat wij zonder problemen de studio hebben kunnen verhuizen en dat het eindresultaat van deze leuke dag van enorm hoge kwaliteit is’.

Vanaf 31 mei zijn de Oranjespelers te bewonderen met de KNVB Oranje-App. Deze is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Met welke speler ga jij op de foto/video?

31-05-2021