Bel ons

Eindejaarsboodschap

Eindejaarsboodschap, PSV

Het voetbalseizoen kwam in 2020 vanwege de coronacrisis tot een abrupt einde. Alle wedstrijden werden afgelast, de stadions gingen dicht en fan-events konden ook niet meer doorgaan. Desondanks wilde PSV alle fans op een persoonlijke en in het oog springende manier bedanken voor alle steun gedurende dit enerverende seizoen.

Spelers zijn het uithangbord van een club. Fans dragen shirts met de naam van hun favoriete speler en kinderen staan ongeduldig in de rij voor een foto met een van hun helden. Geen verrassing dat de eindejaarsboodschap door een speler uitgesproken moest worden.

Om dat voor elkaar te krijgen filmden we Donyell Malen in onze studio. Door de kracht van volumetric video wordt Donyell Malen zo opgenomen dat zijn karakteristieken levensecht worden opgenomen wat zorgt voor herkenning. Deze volumetric video voegden we daarna toe aan een augmented reality-toepassing waardoor Donyell Malen in 3D in de woonkamer van duizenden fans verscheen. En welke voetbalfan zegt daar nee tegen, een persoonlijk bezoekje van een sterspeler!

, ,