Bel ons

Uniek kerstpakket

Bedank jouw personeel op een unieke manier

Duik in een betoverende kerstervaring met dit immersive kerstpakket! Verlies jezelf in een wereld vol magie en verwondering, waarin je zintuigen worden geprikkeld en je hart wordt verwarmd. Dit unieke concept brengt de feestdagen tot leven met interactieve elementen, meeslepende decoraties en verrassende cadeaus. Laat je onderdompelen in de ultieme kerstbeleving geheel in Coolblue-stijl!

© Joost Bakker via LinkedIn

Naast een aantal leuke cadeaus is er in 2021 een mega-popup-jaaroverzicht aan het Coolblue Kerstpakket toegevoegd. En het leukste hieraan? Pieter Zwart, CEO van Coolblue, verschijnt in volumetric video om zijn werknemers persoonlijk te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar!

Waar wij Pieter Zwart in de studio hebben mogen ontvangen, is de augmented reality beleving ontwikkeld door Layers. Puik staaltje samenwerking om de medewerkers van Coolblue in het zonnetje te zetten.