Bel ons

Tijdreizen? Natuurlijk!

De mogelijkheden van volumetric video en mixed reality kennen geen grenzen. Zelfs geen tijdslimiet. Tijdreizen is geen toekomstmuziek meer. Met de interactieve city tour Essen 1887 maken bezoekers van de stad in het Duitse Ruhrgebied een trip naar het verleden. Interactief, driedimensionaal en onvergetelijk. Een uniek, vooruitstrevend project, dus 4DR Studios werkte maar wat graag mee!

Midden in middeleeuwse bedrijvigheid

Meehelpen met de bouw van een toren, de kaarsen aansteken voor een adellijke bruiloft. Op Kasteel Valkenburg herleven lang vervlogen tijden virtueel en bezoekers staan er middenin. Werkeloos toekijken bij alle bedrijvigheid is uit den boze! Via augmented reality en volumetric video is het rijksmonument helemaal klaar voor toekomst én verleden.

Avontuurlijke geschiedenisles in Maastricht

Maastricht kan bogen op een rijk historisch erfgoed. In Centre Céramique en het Vestingmuseum komt een deel hiervan driedimensionaal tot leven. Met een originele Franse stadsmaquette uit 1748 als basis creëerde Dutch Rose Media samen met partners een interactieve, digitale tour waarbij bezoekers teruggaan in de tijd om verrassende avonturen én geschiedenis te beleven.

Sneak peek

Het enige wat u hoeft te doen is de HoloMeet app downloaden, de unieke QR-code scannen en het hologram zelf ervaren! Levensgroot of miniatuurvorm, welke heeft jouw voorkeur? 

Ready to meet

Sinds de opening van Essen 1887 in april 2022 hebben al vele bezoekers deze unieke stadswandeling gemaakt. Een uitstekend voorbeeld van hoe volumetrische video en mixed reality de geschiedenis creatief en positief tot leven kunnen brengen. Gefascineerd? Geïnteresseerd? Ga voor meer informatie naar onze website, of bel ons via (0031) 40 792 00 35 om verder te praten over dit, en vele andere, interessante project(en).

06-10-2022
,