Bel ons

Future Static

Future Static, Coloray

Een warm welkom in de wereld van Coloray.

Ontdek de nieuwe muziek van je favoriete artiest door hun fantasiewereld te bezoeken. Een wereld waarin elke track zijn eigen visuele verhaal heeft en jij deze in alle vrijheid kunt beleven. Klinkt dat niet geweldig? Met Future Static hebben we een dergelijke ervaring mogelijk gemaakt.

Future Static is het audiovisuele project van muzikant, performer en audiovisueel ontwerper Raynor de Groot (alias Coloray). Binnen dit project wordt het spanningsveld tussen muziek, animatie, film en interactief ontwerp gezocht, waarin de relatie tussen mens en technologie wordt getest.

In de virtuele wereld van Future Static stapt de bezoeker van Future Static een conceptwereld in waarin muziek en beeld naadloos in elkaar overgaan, een symbiose vormt tussen wat iemand en hoort en op dat moment ziet. Bezoekers kunnen meerdere virtuele shows ontdekken en digitale kunst bezichtigen. Allemaal ontworpen door de artiest zelf.

Voor de virtuele shows hebben wij Coloray in volumetric video gefilmd, zodat de virtuele shows vanuit ieder oogpunt bekeken kunnen worden. Dit resulteerde in een zeer immersieve ervaring, wat onder andere een nominatie voor VR Experience of the Year op heeft geleverd.

Met de onderstaande buttons kan Future Static gedownload worden.

Dit project is ondersteund door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Mede mogelijk gemaakt door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Metropool Regio Eindhoven.

, ,